DeejayEvents

Ce spun clientii nostri
Multumesc pentru CEA MAI FRUMOASA NUNTA EVER! TOTUL A FOST LA SUPERLATIV! Recunoastem!!!!!!! Ne-ati intrecut asteptarile!!!! Serviciile au fost impecabile, muzica bine aleasa iar mesenii super super super incantati. Nu am trait asa distractie nici macar in club! Se spune ca miresele, din cauza stresului organizarilor, nu reusesc sa simta pe deplin propria nunta…. EU DECLAR cu mana pe inima ca m-am DISTRAT si am DANSAT(desi nu sunt mare o dansatoare de fel) pentru toate nuntile la care am participat si nu am reusit!!! Sunt o mireasa fericitaaaaaaaa!!! Dragilor, mi-ati facut NUNTA!!!!!!! Mii de plecaciuni in fața voastra! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ VA IUBESC pana la Doamne Doamne…. Si inapoi!!!!!!💥🎉💣💥🎉🔥💥🎉
RECENZII 1
Adelina David Brostianu
” Cel mai tare DJ pe care îl poți invita la un eveniment. Cele mai avansate și diversificate echipamente. Show total. Mulțumim frumos! Totul a fost perfect și lumea s-a distrat de minune. Numai feedback-uri pozitive. Sperăm să colaborăm și cu alte ocazii. Recomandăm cu drag. Mulțumim frumos. Silvia&Andrei! ”
RECENZII 2
Andrei Poamăneagră
”Recomandăm cu căldură serviciile oferite de Dj. Radoo, este o persoană punctuală și respectuoasă cu care am comunicat foarte bine. A ținut cont de piesele și dorințele noastre și ne-a dat sfaturi bune de care am ținut cont. Te așteptăm să ajungi și pe la Sibiu!”

RECENZII 3
Raluca Mocanu
” Un om extraordinar care a ținut ringul de dans plin până dimineață, care pune pasiune în ceea ce face. Mulțumim Dj Radoo, ne-ai oferit o seară de neuitat! Recomand cu încredere!”


RECENZII 4
Feraru Cristinel


”Un om cu muzică de top. Am avut o nuntă cu el. Și vreau să zic că toată lumea a avut foc în picioare. Super muzică, calitate, om minunat! Recomand cu încredere! Mulțumim frumos!!!”
RECENZII 5
Vlad Andrei
” Mulțumim pentru implicarea și profesionalismul d-voastră! Nu aveai cum să stai jos, efectiv! Invitații au stat pe ring până dimineața și distracția a fost garantată.”
RECENZII 6
Mihaela Antoci
” Servicii de calitate, de la început până la sfârșit. Nunta nu ar fi fost la fel de reușită fără ei. Muzică bine aleasă și mai ales bine combinată. O treabă bună, băieți! Merci mult. Alex și Natalia”
RECENZII 7
Alexandru Iulian Moldoveanu
”Mult, muuuult profesionalism!!! O atmosferă maximă!! Mulțumim Și vom apela cu încredere și la un viitor eveniment. Recomand!”
RECENZII 8
Andra Madalina
” Un om cu dăruire și care pune suflet în ceea ce face, am avut o nuntă la care nu puteai sta decât pe ringul de dans! Mulțumim că ne-ai fost alături într-un moment unic din viața noastră!”
RECENZII 9
Ovidiu Țicau
” Recomand cu căldură! Un Dj de nota 10+, dedicat total în ceea ce face. Mulțumim din tot sufletul pentru că ne-ați ținut "În priză" pe toată durata evenimentului!”
RECENZII 10
Ţiulică Marius-Gabriel
” Mulțumesc pentru implicarea din cadrul nunții! Un DJ care dispunde de o gama variată de melodii, dar cel mai important este faptul că știe cum să se adapteze publicului si cum să aducă și să păstreze oamenii pe ringul de dans! Și pe partea de MC lucrurile au decurs perfect! Recomand cu drag!”
RECENZII 11
Bianca Bia